Beställningsinformation och priser

 

Provexemplar

Stolsöverdrag m. fickor 59:- plus porto 28:-

Stolsöverdrag m. kjol 79:- plus porto 28:-

Rosettband skimrande 19:- plus porto 14:-

Rosettband spets 30:- plus porto 14:-

Rosettband säckväv 30:- plus porto 28:-

Vid många provexemplar i samma försändelse kan portoavgiften justeras nedåt.

Provexemplar skickas när betalning mottagits med post till den adress du angivit vid beställningen.

 

Hyra

Stolsöverdrag m. fickor 29:-/st

Stolsöverdrag m. kjol 39:-/st

Rosettband 9:-/st

(spets/säckväv 15:-/st)

 

Köp

Stolsöverdrag m. fickor 59:-/st

Stolsöverdrag m. kjol 79:-/st

Rosettband 19:-/st

(spets/säckväv 30:-/st)

 

Är din avsikt att köpa (inte hyra) produkter utöver provexemplar, ange detta i fältet Meddelande.

 

Önskas hyra eller köp av dukar, servetter eller bordsöverdrag anges detta i fältet Meddelande.

 

Frakt, returfrakt och tvätt ingår i priset.

 

Du hämtar stolsöverdragen hos ditt DHL-ombud samma vecka som festen, senast två vardagar innan och returnerar på samma ombud första vardagen efter din fest.

 

För längre hyresperioder, önskemål om andra färger eller för avhämtning på vårt lager i Uppsala, kontakta oss på info@stolsöverdrag.se.

 

* = Obligatoriskt fält

När du klickar på knappen "Beställ" godkänner du våra villkor nedan

Hyresvillkor

 

Avtalsparter

Vid beställning av stolsöverdrag och/eller rosettband så ingår du som hyrestagare i ett bindande avtal med Stolsöverdrag.se Kungstvätten AB, org. nr. 559124-8041. För att ingå avtal måste du vara minst 18 år gammal. 

 

 

Hyrestid

Hyrestiden räknas från den dagen hyrestagaren hämtar försändelsen hos sitt paketombud. I normalfallet utgör hyrestiden 4-6 dagar, från två dagar före festdatumet till första vardagen efter festen. I beställningsformuläret anges festdatumet och inte den dagen försändelsen avses hämtas hos mottagande paketombud. 

 

 

Leverans

Vi förbinder oss att tillse att försändelsen med hyresobjekt finns tillgänglig hos mottagande paketombud senast två dagar före dagen angiven som festdatum. Hyrestagaren ansvarar för att återlämna samtliga uthyrda varor till samma ombud senast första vardagen efter festen. Vi använder normalt DHL Servicepoint, om du har önskemål om ett annat ombud än ditt geografiskt närmsta så meddela oss detta så snart som möjligt. Vid leveransförseningar har du rätt att helt eller delvis få hyran återbetald, beroende på hur stor skada du lidit av förseningen. Skulle försändelsen t.ex. nå dig på fredagen, och festen är på lördagen men dukningen skulle ha skett torsdag kväll har du rätt till kompensation på 25% av hyran. Om vi helt misslyckas med att leverera hyresobjekten till er fest så återbetalar vi hela hyreskostnaden och en kompensation motsvarande ytterligare 25% av  hyreskostnaden. Om vi t.ex. levererar stolsöverdragen men inte rosettbanden, eller packar fel färg så ersätter vi 125 % av priset för rosettbanden. Vi står för frakt och returfrakt om inte annat överenskommits. Provexemplar av stolsöverdrag och rosettband skickas med Posten och därmed tillkommer en portoavgift (summa beroende på försändelsens vikt).

 

 

Hyresobjektens skick

Stolsöverdragen erbjuds för uthyrning och kan vara använda tidigare och tvättade. Vi ansvarar för att de är rena och inte är synligt skadade eller smutsiga när de är påträdda på stolarna. Lösa trådar och smuts på undersidan av fickorna för stolsbenen samt därikring är normalt slitage och kan inte bedömas som synlig skada eller smuts. Anser du att något stolsöverdrag inte uppfyller det skick du förväntat dig så har du rätt att öppna förpackningen med reserver och ersätta det eller de stolsöverdrag som är obrukbara. Skriv då på etiketten vad som var fel och stoppa ner det förbrukade stolsöverdraget i reservförpackningen. Om du använder reservprodukter utan att påvisa något fel på de ordinarie så debiteras du i efterhand hyra även för dem. Varor returneras i otvättat skick. Är det för oss uppenbart att de returnerade varorna vid hyrestillfället behandlats vårdslöst så tillvida att en mängd stora fläckar eller hål i tyget finns kommer hyrestagaren i efterhand att debiteras mellanskillnaden till försäljningspriset för de skadade varorna.

 

 

Avbokning

Både hyrestagaren och hyresgivaren har rätt att häva hyresavtalet senast tre veckor före festdatumet, och den hävande parten ska då meddela sitt beslut snarast möjligt. Hyrestagaren har också möjlighet att justera antalet stolsöverdrag och/eller rosettband fram till tre veckor före festdatumet. Även därefter kan små förändringar göras till dess att försändelsen skickats från oss. Kontakta oss via e-post till info@stolsöverdrag.se om du vill ändra antal eller färg i din beställning.

 

 

Betalning

Du kan välja mellan två olika betalningssätt. Faktura innebär att du blir fakturerad och betalar hyran till bankgiro 5223-4598 eller via Swish 123 454 20 31 senast på förfallodagen, vilket i normalfallet är 30 dagar efter beställning, dock inte senare än en vecka före festen. Postförskott (efterkrav) innebär att du betalar vid uthämtning hos ditt paketombud, en extra postförskottsavgift på 120:- tillkommer. Observera att du fortfarande är bunden av avtalet oavsett om du hämtar försändelsen eller inte.